ASSESSMENT CENTERS

Slide background

Assessment

Uw recruteringen optimaliseren

Assesment centers voor interne of externe candidaten

Cohérences helpt u rekruteren

Een nieuwe collega verwelkomen is een fantastisch avontuur.

  • Maar ook een avontuur dat risico’s met zich meebrengt, voor alle partijen.
  • Is de taakomschrijving perfect uitgewerkt en gecommuniceerd?
  •  Zitten de verschillende partijen op dezelfde golflengte?

Beschikt de kandidaat over de juiste vaardigheden om de job uit te oefenen?  Zal de nieuwe omgeving geschikt zijn om de kandidaat het beste van zichzelf te laten geven?  Ter illustratie: ook een virtuoos muzikant kan belanden in het verkeerd orkest.

In plaats van onbezonnen aan een avontuur te beginnen, is het beter om er vooraf even voor te zorgen dat de omstandigheden zo goed mogelijk zijn.

Cohérences organiseert daarom ‘ Assessment centers ’ voor interne of externe kandidaten. Daar laten we hen functioneren in een reële situatie, zodat we in uw naam en in alle eerlijkheid kunnen controleren of de kandidaat perfect voldoet aan de verwachtingen.

Dankzij onze Coaching-skills en onze jarenlange ervaring in het aanwerven van verkoopmedewerkers, bedienden en arbeiders, kunnen we u een kwalitatieve service aanbieden, op uw maat. Zo wint u niet alleen veel tijd, het levert u ook een financieel voordeel op.

En dat in alle eenvoud.

U hebt coaching behoeftes ?  Bel ons !

Témoignages

Dès la première séance, nous avons senti l’efficacité de l’approche. Des candidats qui sur papier paraissaient quelconques ont en fait  révélé un réel potentiel. De plus, l’organisation des Assessments par Cohérences en nos locaux  nous a permis de rencontrer les candidats dans les meilleures conditions.

Nom du témoinfonction du témoin | société

Cela fait plusieurs années que nous avons recours aux Assessment réalisé par Cohérences. Nous n’envisageons plus d’engagement à une fonction de vente sans passer par cette étape. Les résultats sont là.

Nom du témoinNom de la fonction | société
© Copyright 2019 - Cohérences