Wat is een mystery shopper

Iedereen kan Mystery Shopper worden! U ook!

Tijdens een Mystery Shopping-opdracht begeeft u zich naar een verkooppunt en speelt u de rol van een echte klant. We vragen u om de gedragingen van de werknemers en de omstandigheden van uw bezoek te observeren en nadien online in een vragenlijst te registreren.

Tijdens uw bezoek volgt u strikt het scenario. Dit wordt aan u bezorgd van zodra u de opdracht aanvaardt. Het is aan u om hiermee rekening te houden tijdens iedere fase van uw bezoek.

Bij het uitvoeren van uw opdrachten zal u begeleid worden door uw Team Manager. Deze persoon woont in uw regio en hij zal u uitnodigen om een opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding worden de waarden en normen van Cohérences besproken en krijgt u praktische informatie met betrekking tot het succesvol uitvoeren van de opdrachten en het invullen van de rapporten.

Zijn Mystery Shoppers werknemers?

Neen. Er bestaat geen werkgever-werknemer-relatie tussen de Mystery Shopper en Cohérences. De Mystery Shoppers zijn ofwel freelanders, ofwel personen die occasionele prestaties leveren.

Iedere Mystery Shopper kiest zelf welke opdrachten hij uitvoert in functie van zijn beschikbaarheid en zijn interesse. Cohérences verschaft de Mystery Shoppers de grootst mogelijke vrijheid!

Dit impliceert echter dat we u geen werk kunnen verschaffen op regelmatige basis. Bovendien is iedere Mystery Shopper – met of zonder zelfstandig statuut – verantwoordelijk om zijn prestaties en inkomsten aan te geven.

Onderaan deze pagina kan u de FAQ raadplegen!

Hebt u interesse?

Aarzel niet om ons te contacteren!