Slide background

Mystery Shopping

Een dashoard voor uw dealernet

Een foto genomen over de dienstverleningkwaliteit naar uw klanten

Slide background

Coaching

Uw objectieven beheren

De nodige maatregelen treffen naar de verandering toe

Slide background

Assesment centers

Uw recruteringen optimaliseren

Assesment centers voor interne of externe candidaten

Slide background

De sterkte van Cohérences

850 Mystery Shoppers

10 Managers

8500 verslagen per jaar

COHÉRENCES: WE STREVEN NAAR PERFECTIE!

Mystery Shopping, Business of Life Coaching, het rekruteren van uw commerciële medewerkers zijn de domeinen waarin Cohérences uitblinkt.

mystery shopping Cohérences

MYSTERY SHOPPING

Dankzij Mystery Shopping heeft u een beter beeld van de perceptie die uw klanten hebben van uw onderneming. Dankzij Mystery Shopping kunnen debriefings gestaafd worden met meer feiten en verlopen ze vlotter en efficiënter. Dankzij Mystery Shopping kan de evolutie van prestaties transparanter in kaart worden gebracht.

Coaching Cohérences

COACHING

In functie van uw noden en behoeften organiseert Cohérences doelgerichte coachingsessies.

Assessment Cohérences

ASSESSMENT CENTERS

Onze Assessment Centers helpen u om de capaciteiten en kwaliteiten van uw kandidaten te evalueren.

Wie zijn wij ?

en team van communicatieprofessionals! Ons doel is om de dialoog gevoelig te optimaliseren tussen een klant en het personeel dat het uithangbord is van uw onderneming. Cohérences heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en de communicatie- en coachingsector. Tot ons cliënteel rekenen we toonaangevende nationale en internationale organisaties en ondernemingen.

Ons engagement !

Cohérences streeft naar de allergrootste tevredenheid bij onze klanten! Door met hen in dialoog te gaan zoeken we dé oplossingen die  nauw aansluiten bij uw noden en wensen.

Onze waarden

Kwaliteit is bij Cohérences topprioriteit! Diagnostishe analyses, objectieve vaststellingen, snelle en efficiënte interventies die uw doelstellingen integreren, resulteren in oplossingen die uw onderneming en uw werknemers ten goede komen.

 • Het directieteam

  Menselijk, vastberaden en gefocust op kwaliteit!

 • Een team van 10 managers

  Onze Team Managers staan in voor de organisatie en opleiding van hun Mystery Shoppers en voor de dagelijkse opvolging van de rapportage.

 • Project, Team en Quality Manager

  Op ieder niveau worden de taken en verantwoordelijkheden verdeeld onder de Project, Team en Quality Managers waardoor de grootst mogelijke efficiëntie gegarandeerd wordt.

 • 15 Auditeurs

  Onze meest ervaren Mystery Shoppers volgen regelmatig extra vormingssessies waardoor ze ingeschakeld kunnen worden voor meer gespecialiseerde opdrachten.

 • 1200 mystery shoppers

  Iedere Mystery Shopper krijgt een persoonlijke en uitgebreide opleiding bij zijn Team Manager. Dagelijks trekken onze Mystery Shoppers – uit diverse leeftijds- en beroepscategorieën – op pad om hun ‘mystery visit’ op een objectieve, respectvolle en nauwkeurige manier uit te voeren. Iedere Mystery Shopper engageert zich ertoe om enkele uren na het bezoek zijn observatie te rapporteren.

Onze tools

X-PLAIN, onze reporting site, is speciaal ontworpen om aan uw noden te voldoen zodat u in real time alle acties met betrekking tot Mystery Shopping kan opvolgen.

Deze tool wordt gebruikt vanaf de creatie van een vragenlijst en biedt u de mogelijkheid om de planning van de bezoeken op de voet te volgen. Alle personen die bij onze opdrachtgevers betrokken zijn bij een Mystery Shopping-campagne kunnen toegang krijgen tot de site én tot de resultaten van de campagnes.

© Copyright 2023 - Cohérences