WIE ZIJN WE ?

Slide background

De sterkte van Cohérences

850 Mystery Shoppers

10 Managers

8500 verslagen per jaar

Cohérences : 30 jaar ervaring in verkoop en teambeheer

Cohérences beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van verkoop en teammanagement.

Onder onze klanten mogen we zowel een aantal grote Belgische ondernemingen rekenen als verschillende KMO’s in volle groei. De eerste groep helpen we om tijd te winnen, door heel nauwgezet de realiteit binnen het vakgebied te bestuderen.

Van daaruit definiëren we een aantal nuttige doelstellingen die hun efficiëntie zullen verbeteren. Op vraag van de klant kunnen we ook een opleidingsparcours aanreiken.

In dat geval staat Cohérences zelf in voor het vlekkeloze verloop van deze opleidingen en voor het coachen van het personeel op het terrein.

Groeiende KMO’s helpen we dan weer om de werkingsstructuur uit te bouwen en om de juiste man of vrouw op de juiste plaats te zetten.

Ons team

Annick Mestdagh

Cohérences streeft voortdurend naar kwaliteit! Gedurende de afgelopen 30 jaar heeft Cohérences ervaring opgedaan op het vlak van kwaliteitscontrole in commerciële sectoren. Deze ervaring stelt het bedrijf in staat om aan de klanten de meest efficiënte oplossingen aan te bieden die beantwoorden aan hun doelstellingen.

Michel Bourgeois

Michel Bourgeois is communicatieprofessional en gespecialiseerd in bedrijfsopleidingen. Zijn frisse en vernieuwende kijk en zijn dynamisme stralen af op de klanten en hun projecten.

Jean-Luc Delangh |  Michel Larock

Het hele team beschikt over de nodige capaciteiten op het vlak van marketing, communicatie, informatica en taalkunde om de projecten vlot en efficiënt tot een goed einde te brengen.

De sleutelfiguren worden omringd door een team van professionals die ieder binnen hun domein bijdragen aan het welslagen van de projecten.

Cohérences in cijfers

  • 850 actieve Mystery Shoppers

    Actief in de Benelux en Frankrijk

  • 10 Team en Project Managers

    De managers beschikken over de menselijke en technische capaciteiten om u een vlot verloop van uw campagnes te garanderen.

  • 8 500 rapporten per jaar

    Deze rapporten zijn beschikbaar via X-PLAIN, onze website die u online begeleidt tijdens het verloop van de campagnes. De site is speciaal in het leven geroepen om de debriefing van geauditeerde personen te ondersteunen.

© Copyright 2023 - Cohérences