ONZE TOOL : XPLAIN

Slide background

Uw monitoringtools

Resultaten in real-time

Algemene en gedetailleerde indicatoren

Xplain, volledig geïntegreerd om uw mystery shopping campagnes te creëren en opvolgen

Al onze campagnes worden beheerd op onze website XPLAIN. XPLAIN biedt aan alle betrokken actoren de mogelijkheid om in de meest optimale omstandigheden hun werkzaamheden te vervullen.

Anderzijds geeft het aan de klant de mogelijkheid om in real time de resultaten van de campagnes op te volgen. Alle noodzakelijke acties bij de realisatie van een Mystery Shopping-campagne zijn beschikbaar via de X-PLAIN-website.

De site wordt gebruikt vanaf het ogenblik dat de vragenlijst gecreëerd wordt tot de implementering van de planning van de bezoeken.

Alle personen die in uw onderneming betrokken zijn bij Mystery Shopping kunnen het systeem raadplegen om de resultaten van de bezoeken op te vragen. Afhankelijk van de status van de gebruiker kunnen meer of minder resultaten zichtbaar gemaakt worden.

De site is 24/24 en 7/7 raadpleegbaar, blinkt uit in gebruiksgemak en is aangepast aan het profiel van de gebruiker.

xplain: mystery shopping tool
xplain: mystery shopping tool
 • Uw verkooppunt onder het vergrootglas

  Cohérences besteedt veel tijd aan de voorbereiding van de campagnes. Daardoor kunnen we een optimaal verloop van de campagne verzekeren. Om een efficiënte planificatie te  bevorderen worden alle verkooppunten geëncodeerd op de site XPLAIN: de namen, adressen, openingsuren, sluitingsdagen en de te observeren personen.

 • De mogelijkheden bij de opstelling van een vragenlijst

  Het opstellen van de vragenlijst is een belangrijke stap in het welslagen van uw campagne. De vragenlijst is bepalend voor de evaluatie van het verkooppunt.

  XPLAIN biedt een brede waaier aan mogelijkheden: QCM, vrije tekst, commentaren, toevoegen van externe documenten, foto’s, gescande documenten, audiofiles,…

  De mogelijkheden zijn oneindig!

 • Alle resultaten van uw campagne in real time

  De transmissie van de resultaten is in onze ogen van essentieel belang. XPLAIN biedt verschillende functies om de resultaten van de campagnes te visualiseren en te exporteren.

  U beschikt per bezoek over een afzonderlijk rapport dat in PDF kan gedownload worden. XPLAIN brengt u ervan op de hoogte wanneer een rapport gepubliceerd is.

  U kan zelfs rechtstreeks via mail het rapport in PDF ontvangen, waardoor u veel tijd bespaart. De gegevens van iedere campagne worden grafisch weergegeven.

  U kan de resultaten van de verkooppunten onderling vergelijken of de statistieken verkrijgen per verkooppunt, zone, regio of op nationaal niveau.

  Maar dit is niet alles: XPLAIN stelt alle gegevens in Xcell-formaat ter beschikking, wat u de mogelijkheid geeft om de rapporten volgens uw eigen noden in te stellen.

 • Een beveiligde oplossing die overal toegankelijk is

  XPLAIN is toegankelijk via het internet.

  Uw gegevens zijn steeds beschermd. Onze informatici hebben maatregelen genomen die ervoor zorgen dat de gegevens enkel zichtbaar zijn voor de geautoriseerde personen.

  U kan zelf bepalen wie toegang heeft tot welke gegevens. De site is eenvoudig te bereiken zonder voorfgaande installatie.

Quand nos client parlent d’Xplain

Xplain  nous donne accès en temps réel aux données générées par les visites ; c’est un gain appréciable pour la qualité du suivi de notre réseau.

Jean DelarueGeneral manager | Ma société

Les différentes fonctions d’export des données permettent à tous nos utilisateurs d’exploiter les données des visites, chacun dans leur domaine de compétence.

Silvie JansensPorduct Manager | Nom de la société

Xplain, volledig geïntegreerd om uw mystery shopping campagnes te creëren en opvolgen

© Copyright 2023 - Cohérences